Category Archives: دانشگاه علمی کاربردی لارستان

برگزیده ای از پوسترهای بهاری دانشجویان

به مناسبت فرا رسیدن نوروز ، سال نو و بهار طبیعت شما را به دیدن چند پوستر برگزیده از دانشجویان مسلم ابراهیمی دعوت می کنیم.

۶ پوستر اول مربوط به دانشجویان رشته گرافیک فارغ التحصیل ۱۳۹۳ است که در کارگاه پوستر طراحی شده است و تمرینی است برای خلق پوستر فتوگرافیک با موضوع “طبیعت و بهار خویشتن”

با اجرای این پروژه دانشجو با چالش‌های ایده پردازی ، عکاسی ، مدلینگ ،‌ فتومونتاژ و تصویرسازی روبرو خواهد شد.

پوستر شماره۱: اثر هدی ترابی‌خواه

2-(2)22

(بیشتر…)

۱:۰۵ ب.ظ
 
... ادامه مطلب    
 

گزارش تصویری از کار گروهی ۶۰دانشجوی رشته گرافیک در روز جهانی گرافیک

 هر ساله به مناسبت روز جهانی گرافیک در دانشگاه علمی کاربردی لارستان کارگاه ی توسط مسلم ابراهیمی و دانشجویان اش برگزار می شود که با دیگر کارگاه های مرسوم تفاوت دارد.

محصول نهایی این کارگاه دو پوستر تایپوگرافی فارسی و انگلیسی است که در طراحی آن شصت طراح ایده های خود را به طور مستقل (و در ارتباط با یکدیگر) اجرا کرده اند.

در ادامه گزارشی از چهارمین دوره این کار گروهی را ببینید.

 روز جهانی گرافیک تایپوگرافی دانشگاه آموزش

(بیشتر…)

۱۱:۱۲ ق.ظ
 
... ادامه مطلب    
 

غلاف کهور

درخت کهور (یا همان کَور) درختی بیابانی و سازگار با مناطق خشک است که به دلیل سبز ماندنش در طول سال و سایه مناسب، درخت انتخابی فضاهای شهری اقلیم جنوب ایران است.  میوه این درخت مانند غلاف های لوبیاست در روزهای پایانی بهارغلاف های سبز کهور خشک شده و به زمین می ریزد.

وجود چند درخت کهور کهن سال در دانشگاه و شکل ویژه غلاف کهور الهام بخش من و دانشجویانم در انجام یک اثر محیطی بوده است که می توانید در ادامه عکس های آن را ببینید.

غلاف درخت کهور هنر محیطی طبیعت

(بیشتر…)

۳:۴۸ ق.ظ
 
... ادامه مطلب    
 

هنر جارو

هنرمحیطی که در ادامه می بینید. ایده ای است که آن را به کمک دانشجویان ام در کلاس درسی با عنوان خلاقیت هنری اجرا کرده ام. طی اجرای این اثر خواهیم دید که برای دستیابی به خلاقیت در  ایجاد یک اثر تجسمی چگونه می شود مواد طبیعی موجود در محیط را جایگزین رنگ و به جای قلم مو از جارو استفاده کرد!

هنرمحیطی Environmental Art

(بیشتر…)

۱:۰۱ ق.ظ
 
... ادامه مطلب    
 

نیمکت رنگین کمان

نیمکت رنگین کمان عنوان اثر محیطی است که با دیگر آثار محیطی ما متفاوت است. تا پیش از این سعی من بر این بود تا پایبند به تعاریف محدود و مشخص در هنرهای جدید نباشم و بر اساس کانسپت و ایده ای که در ذهن دارم به  روش دلخواه اثر هنری را اجرا کنم.  بنابر این بسیار ی از آثار من و دانشجویانم به طور مشخص در گروه بندی خاصی قرار نمی گرفت.  اگرچه این از نظر خودم یک حسن محسوب می شود اما در مواردی ما را با مشکل مواجه می کند.  سال قبل که لازم شد آثارمان را در چند نشست ، نمایشگاه و جشنواره هنرهای محیطی ارائه کنیم با این مشکل مواجه بودیم که آثار به طور مطلق اثر محیطی نبود و اغلب ترکیبی بود ازمحیط ، تایپوگرافی ، هنر بازیافت ، گرافیتی و کارگروهی!

تجربه های جدید من و دانشجویانم اما کمی تحت تاثیر تعاریف مرسوم از هنرهای محیطی است و البته با توجه به این که در بند تکرار و مشابه سازی آثار دیگران گرفتار نشویم.

هنرمحیطی Environmental Art (بیشتر…)

۱:۱۴ ق.ظ
 
... ادامه مطلب    
 

سومین اجرای گروهی به مناسبت روز جهانی گرافیک

در برنامه کاری امسال من فرصت کافی برای اجرای این کار گروهی وجود ندارد. از طرفی  رغبتی برای اجرای یک اثر تکراری را هم نداریم. با نزدیک شدن هفت اردیبهشت اما آنقدر درخواست ها از طرف دانشجویان زیاد است که به هر صورت مصمم می شویم این کار را با همکاری اعضای انجمن گرافیک یک بار دیگر اجرا کنیم.

سال قبل مشابه این کار گروهی را در مدت زمان ۱۲ ساعت انجام دادیم و حالا می خواستیم در طول ۳ ساعت اجرا کنیم آن هم با تعداد نفرات بیشتر!

این تصمیم غیر منطقی باعث شد که عصر جمعه ششم اردیبهشت ماه برای من ساعت های کلافه کننده ای باشد. برنامه ریزی و کنترل ۴۳ شرکت کننده در کار گروهی که یک اشتباه می تواند همه چیز را خراب کند کار مشکلی است. به هر حال این کار انجام شد و با توجه به همه ی محدودیت هایی که گفتم به نظرم نتیجه راضی کننده است.

این کار گروهی برای دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی لارستان تبدیل به رسم و آیین سالانه شده است تا صرفا یک کار هنری و همانطور که همه میدانیم در ساختار کلی یک آیین نمی توان دست برد و بخشی از جذابیتش وابسطه به تکرار آن است.

روز جهانی گرافیک گرامی باد - دانشجویان هنر گروهی- دانشگاه

(بیشتر…)

۹:۵۴ ب.ظ
 
... ادامه مطلب    
 

تایپوگرافی پارچه ای (نخستین اجرا به مناسبت سالروز تولد فروغ فرخزاد)

این اجرا به نسبت دیگر اجرا هایی که تا پیش از این داشتیم بزرگتر است.
در این اجرای هنری که ترکیبی از تایپوگرافی ، هنر گروهی و هنر بازیافت است ۶۰ دانشجو مشارکت دارند.
شرکت کنندگان در جریان اجرا حدود هزار و دویست تکه پارچه کهنه را به روش چاپ استنسیل به حروف جابجا شونده تبدیل می کنند.
امروز هشتم دیماه سالروز تولد فروغ فرخزاد است. بنابراین متن نخستین اجرا را از شعر ((ایمان بیاوریم به آغاز فصل سرد)) وی انتخاب می کنیم.

_DSC51740.jpg

(بیشتر…)

۱۲:۳۰ ب.ظ
 
... ادامه مطلب    
 

سالروز تولد فروغ فرخزاد

هشتم دیماه سالروز تولد فروغ فرخزاد است .
فردا قصد داریم به همین مناسبت اجرای هنری به اتفاق دانشجویان داشته باشیم.
در
حال جستجوی آرشیو اشعار و تصاویر فروغ برای این اجرا بودم که فایل پوسترهای زیر
را یافتم.
سال گذشته برای درس کاربرد خوشنویسی در گرافیک از دانشجویان خواستم که تصویر ساده شده فروغ را با خوشنویسی یکی از اشعارش ترکیب کنند. برای دانشجویان ترم دوم کاردانی که هیچ تجربه ای در طراحی پوستر نداشتند و به تازگی کار با نرم افزار را شروع کرده بودند تمرین سختی بود. اما در نهایت نتیجه برخی از این آثار فراتر از انتظار بود.
foroq-typography-poster-(4).jpg
طراح: سمیه اکبرزاده

(بیشتر…)

۱۲:۰۲ ب.ظ
 
... ادامه مطلب    
 

ویدئو: لوله های الوان

 

۱۰:۴۷ ق.ظ
 
... ادامه مطلب    
 

روح همکاری در کارگاه رنگ

همانطور که در پست قبلی دیدید به بهانه شناخت رنگ ها گوشه ای از کارگاه هنر را تغییر ظاهر دادیم. از قضا آن روز رنگارنگ مابین تعطیلان بود و بسیاری از دانشجویان غایب. هفته آینده که غایب ها حاضر شدند و دیوار کارگاه را دیدند راغب شدند که در کاری مشابه شرکت داشته باشند. به این ترتیب گوشه ای دیگر از کارگاه را منظور کرده و روح همکاری را ایجاد کردیم. البته این بار با تعداد نفرات بیشتر ودر اندازه ای بزرگتر.
باقی ماجرا را در ادامه مطلب ببینید…
color22 (2).jpg

(بیشتر…)

۱:۱۸ ق.ظ
 
... ادامه مطلب